Експерти в дигиталния принт

Вече повече от 20 години предлагаме комплексни решения за най-смелите печатни идеи във външната и вътрешна реклама.

За J Point

Широкоформатна печатница J Point отваря врати през 2003 година и е основоположник на печатна къща J Point Group.Иновативни технологии, висококвалифициран екип и експертност в процесите са основните направленията, в които инвестираме и на които дължим безкомпромисното качество. Предлагаме пълен набор от услуги, които затварят цикъла от подаване на файл за печат, до изработка и монтаж на готовия продукт. 


За производството на всеки рекламен продукт разчитаме на своя екип от специалисти, притежаващи богат полиграфски, технологичен и креативен опит, като предлага комплексни решения и за най-смелите творчески идеи. Нашата цел е не само да реалзираме проектите на своите клиенти, но да ги допълним и надградим спрямо възможностите на съвременните технологии. Прилагаме индивидуален подход към всеки рекламен проект и го изпълнява в съответствие със съвременния стандарт във визуалната комуникация.

Печатни
възможности

J Point разполага с висококачествени технологии и предлага богат набор от услуги, в центъра на които е широкоформатен принт върху разнообразие от медии.

Производство на
идеи

Можем да предложим разработване на вашата идея или пък директно да работим по вашия готов проект.

Персонален
подход

Независимо от сложността на проекта, представител от нашия търговски екип, ще бъде на разположение на всеки етап от вашата поръчка.

Внимание към
детайла

Независимо от тиражния характер, ние се стремим към качествен вид на завършената продукция.

Комплексно
изпълнение

Монтажни, довършителни, шивашки услуги, дизайн и предпечатна подготовка, както и всичко друго необходимо за висококачественото изпъленение на вашия проект.

Производство, ангажирано към опазване на околната среда

Произвеждаме с фокус към опазване на околната среда, използва иновативни технологии и процеси, намаляващи въглеродния отпечатък и отпадъчните води в района.

Корпоративна социална отговорност

Работа, стандартизирана за качество

Печатна къща J Point е звено от J Point Group и работи съобразно стандартите за качество по ISO 9001:2008.

Партньор на малкия бизнес

Нашата компания е изградена с 20+ години усърдна работа и знаем, че този път е предизвикателен. Ето защо, като част от нашата мисия, е да подкрепяме малки бизнеси по пътят към техния успех.

Нека намерим това, което търсите.