Услуги

Дизайн, печат, брандиране
J Point разполага с висококачествени технологии и предлага богат набор от услуги, в центъра на които е широкоформатен печат върху разнообразие от медии – твърди плоскости като плексиглас, реборд, велпапе, PVC, поликарбонат, полипропилен, стъкло, също така и върху текстил, фолио, винил и други ролни медии.

Освен принтирането на широкоформатни рекламни продукти, други наши услуги са дизайн и предпечатна подготовка, шивашки и довършителни дейности, монтаж и демонтаж и други.
Релефен печат с ефект "Touch Stone"

Създаване на релефен, подобен на 3D, печат, който се образува чрез наслагване на до 50 допълнителни слоя мастило върху изображението. Наименованието на този иновативен печат e "Touch Stone".
Това новаторство в широкоформатния печат е дело на производителя CANON, а машината, която го изпълнява, e Canon Arizona 2360 GTF.

Embossed print with "Touchstone" effect by J-point
Design and preprint service from J-point
Дизайн и предпечатна подготовка за широк формат

Предлагаме услуги, свързани с векторизиране на изображения, изработка на лога, банери и индивидуални дизайни с различно приложение – за билбордове, банери, рол-банери, брандиране на автомобили, фолио за витрини и стени, човешки и други фигури от плоскости в реален размер, нестандартно палетно брандиране, флагове, текстилни стени в различни размери, както и за други широкоформатни рекламни продукти по желание на клиента. Освен предпечатна подготовка, предлагаме визуализация преди печат.

Довършителни дейности

Всеки произведен продукт преминава през довършителни операции, като
рязане по контур, лепене, каширане, ламиниране и шивашки дейности, за да достигне до клиента в завършен вид. Тези дейности са задължителен етап от подготовката на печатното изделие преди издаването му като краен продукт.

Finishing work by J-point
Solvent and eco-solvent seal from J-point
Солвентен и екосолвентен печат

Това е най-разпространената технология за печат на материали, подходящи за външна реклама. Солвентните мастила имат 100% устойчивост на атмосферни влияния.

Латексов печат

Латексовите мастила са разработени на водна база, което прави технологията идеална за интериорни приложения, вкл. печат на тапети и текстил. Шестцветният латексов принтер осигурява фотореалистично качество, висока скорост на печат, подобрена устойчивост на отпечатъка.

Latex print by J-point
Lamination by J-point
Ламиниране и каширане

За външна реклама предлагаме ламиниране на печатните изделия с цел дълготрайното запазване на отпечатъка на изображението върху тях. Използваме различни видове ламиниране според нуждите и приложението.

Шивашки дейности

Извършваме разнообразни шивашки операции за завършеност на изделията, вкл.:

  1. Шев – стандартен и подсилен
  2. Оверлог
  3. Пришиване на ширит
  4. Пришиване на велкро лента

 

Поставяме и необходимите капси и карабинки, което улеснява монтажа на печатни изделия за външна реклама – калкани, банери и транспаранти и други.

Sewing activities from J-point
Принт върху текстил
Принт върху текстил

Принтът върху текстил предлага разнообразни възможности за изработка на персонализирани решения за интериора и екстериора. Използваната технология на принта гарантира ярки цветове, детайлност и дълготрайност на изображението, вкл. за флагове, барбарони (пуфове), текстилни стени, пана  и други промоционални материали.

Печат върху SAFETY GLASS

Най-голямото предимство при тази технология за печат върху стъкло е устойчивостта на отпечатъка, тъй като няколко слоя защитават изображението от надраскване и температурно въздействие. Печатът е много устойчи в с дълготрайни цветове. Изделията, изработени по технологията SAFETY GLASS са подходящи за интериорно и екстериорно приложение.

Print on SAFETY GLASS by J-point
pechat-varhu-stuklo-jpoint
Печат върху стъкло

Директен печат върху стъкло, подходящо за интериорно приложение. При технологията, опционално поставяме допълнителен праймер, който фиксира мастилото и предлага по-висока устойчивост на цветовете.

Печат върху плоскости

Технологията за печат върху равни повърхности предлага широк набор от приложения за принт върху велпапе, плексиглас, PVC плоскости, пенокартон, еталбонд, полистирол, поликарбонат, вералит, стъкло.

Printing on J-point boards
UV roll printing by J-point
UV ролен печат

Тази технология е подходяща за печат върху беклит, самозалепващи фолиа, винил, хартия. Технологията се изпълнява с UV мастила за ярки цветове, осигуряваща качествен продукт идеален за гъвкави и самозалепващи и несамозалепващи материали.

Рязане по контур и форматиране

Предлагаме прецизно форматиране, биговане и изрязване на различни материали, включително велпапе, PVC, и други твърди, меки и гъвкави повърхности. Системата е оборудвана с разнообразни фрези и ножове, идеална за изработка на POS материали, стелажи, обемни надписи и табели.

Contour cutting and formatting by J-point
usluga-po-montaj-demontaj-jpoint
Монтаж и демонтаж

Предлагаме пълен набор от услуги, включително монтаж и демонтаж на готовите рекламни материали. Изпълняваме височинни монтажи, цялостно брандиране на търговски/офисни обекти, брандиране на витрини, брандиране на транспортни средства, окачване на табели и рекламни пана.

Имате
въпрос?

Опишете накратко вашето запитване и ще се свържем с вас до края на работния ден.

Нека намерим това, което търсите.