Билбордове

Билборд рекламата продължава да бъдe ключова в традиционното външно рекламиране – повече от достатъчна причина да я имплементирате във вашата кампания. Билбордовете са информационен носител, чийто размери и стратегическите разположения гарантират ефективно разпространение на вашето послание, достигайки до широка аудитория.
 
 

Повече за спецификациите на билборд рекламата

Нашите билбордове са изработени от висококачествен винил, обработен с промазка и ламиниран за максимална издръжливост. Тази технология удължава живота на медията, предпазвайки от  неблагоприятни външни влияния, а така рекламното послание запазва своята цялост и видимост за по-дълъг период от време.
 
Виниловият материал, който използване позволява възпроизвеждане на наситени и реалистични тонове, които правят рекламата ярка и лесно забележима. Билбордът може да бъде изработен както в стандартни размери (4х3 м), така и по желание на клиента. Той предоставя неограничени възможности за изразяване на вашето послание чрез бранд, конкретен продукт, услуга, актуална кампания и още, и още.
 
 

Защо продължава да бъде предпочитан?

Билбордът е мощен инструмент за реклама, използван както за специализирани кампании – като представяне на нови продукти, услуги или събития, така и за поддържане имиджа на Вашия бранд. Техните размери и стратегически разположения гарантират, че Вашето послание ще достигне до широката аудитория.
 
 

Не се колебайте да насочите избора си към билборд, ако:

• искате да информирате за нов продукт или услуга на пазара;
• искате да промотирате предстоящо събитие, сезонна или предпразнична промоция;
• искате да привлечете интереса на по-широка аудитория;
• искате да поддържате имиджа на бранда в съзнанието на потребителя;
• искате да рекламирате на точно определени локации.

Независимо дали вашият дизайн включва снимка, лого, текст или комплексни графични елементи, билбордът ще пресъздаде всеки детайл и ще постави акцент върху посланието.

Доверете се на нашия опит и креативност за изработката на Вашия персонализиран билборд, който заедно да превърнем във визуален шедьовър!

Споделете ни вашата идея, а ние ще я реализираме.

Имате
въпрос?

Опишете накратко вашето запитване и ще се свържем с вас до края на работния ден.

Нека намерим това, което търсите.